HET UNIVERSUM VAN JEUGDAUTEUR NICO DE BRAECKELEER
WELKOM OP JUPITER

 

VAMPIER GAME

Gesigneerd exemplaar "VAMPIER GAME" HIER bestellen !


 

 

ALGEMENE INFO

'VAMPIER GAME' verscheen oktober 2017 bij Kramat. Bruno Dermaux ontwierp de cover. Het is het 4de vampierboek van Nico De Braeckeleer.

   

STEEKKAART

 
 

Auteur:

Nico De Braeckeleer

Uitgeverij:

Kramat Junior

Cover & illustraties:

Bruno Dermaux
Vormgeving: Verschijnsel

Genre:

Horror
Datum verschijning: oktober 2017

Uitvoering:

hardback

Formaat:

22,2x14,5 cm

Omvang:

108 blzn.

Prijs:

€ 12,95

Leeftijd:

9+ (9-13 jaar)

ISBN:

9789462420762

(terug naar 'menu VAMPIER GAME')

KORTE INHOUD

Elke seconde van de dag speelt Sem online spelletjes, volgt hij bekende gamers terwijl die gamen of bekijkt hij hun vlogs. Ook ’s nachts gamet hij stiekem. Wanneer zijn favoriete gamer het nieuwe online vampier game “Vampyria” speelt, is Sem erdoor geboeid en besluit hij om het samen met zijn beste vriend Finn uit te testen. Maar al snel spant een bloeddorstig net zich rond de gamers. Het is slechts een kwestie van tijd voor het dichtklapt…

(terug naar 'menu VAMPIER GAME')


FRAGMENT

De ruimte waarin Sem zat opgesloten, was klein en aardedonker. Verlamd van angst lag hij in een bolletje opgerold op de grond. Hij wilde zijn moeder en vader. Enkele minuten geleden was hij ontwaakt in deze donkere kooi, maar hij had nog geen spiertje durven bewegen, bang dat de minste beweging zijn einde zou betekenen. Van zodra hij weer bij bewustzijn was gekomen, waren de herinneringen op hem afgesprongen. Het bezoek aan Ben Boss. Het berichtje van een zekere Bliss dat Ben een vampier was. Het bloed in het glas van de gamer. Het besef dat de jongen een bovennatuurlijk wezen was omdat hij geen spiegelbeeld had. De vader van Ben die Sem had neergeslagen met een hard voorwerp. Maar waarom hadden ze hem in deze duisternis opgesloten? Wat wilden ze van hem? Waarom hadden ze hem niet gebeten en zijn bloed gedronken? Want dat was toch wat vampiers deden? Of hadden ze dat gedaan?


(terug naar 'menu VAMPIER GAME')

(terug naar 'menu BOEKEN')