Prentenboekjes MIJN EIGEN BOEKJE - "(Robin) is Jarig" - "(Robin) in Animatopia" - "(Robin) en het Sinterklaas Mysterie" Ga naar en ontdek fantastische verhalen waarin jijzelf, jouw gezin, jouw familie en jouw vrienden de hoofdrol kunnen spelen. U kunt ook een kijkje nemen op Facebook: www.facebook.com/mijneigenboekje

Website: www.mijneigenboekje.be

 

Kriebeltje wil spelen

De titel van dit prentenboek 3+ is "Kriebeltje wil spelen". Het geïllustreerde verhaal verscheen oktober 2007 bij uitgeverij Abimo. Rosemarie De Vos verzorgde de illustraties.

Het gaat over het kleine spinnetje Kriebeltje dat wil spelen. Maar de andere diertjes willen haar vriendje niet zijn. Kriebeltje blijft zoeken naar een kameraadje. Zal ze iemand vinden om mee te spelen?


 

 Kaat is een prinsesje. Haar grote droom is om te kunnen toveren. Met haar toverkracht zou ze een "Gelukig-Maak-Machine" maken, zodat iedereen gelukkig wordt, ook haar mama en papa. Maar hoezeer Prinsesje ook probeert, ze kan niet toveren. Ze is droevig, tot ze hoort over de Lucky Loco Trein. Een heel speciale trein die je naar de voet van de regenboog brengt. Daar is iedereen gelukkig en maakt niemand ruzie. Prinsesje gaat op zoek naar de trein. In het bos ontmoet ze beer. Ze helpt hem van de hik af en als dank wijst hij haar de weg naar de Lucky Loco Trein.

"Prinsesje en de beer" is een sprookje over vriendschap en geluk. Een prentenboek boordevol grappige momenten, met hier en daar een droevige noot. De vrolijk meezingliedjes op de CD maken van de tocht naar de regenboog een onvergetelijke belevenis, die je telkens opnieuw wilt ervaren.