75ste boek, 20 jaar auteur

Het Kattenmeisje 3 Een schat van een kat Nico De Braeckeleer

In 2002 publiceerde ik mijn eerste boek: “De Ring van Jupiter”, een fantasy jeugdboek 10+. Dit jaar ben ik dus 20 jaar auteur. Bovendien verscheen maart 2022 ook mijn 75ste boek: het jeugdboek “Het Kattenmeisje 3: Een schat van een kat”. En met kortverhalen en andere schrijfsels bijgerekend zit ik dit jaar ook exact aan 120 publicaties

“Het Kattenmeisje” gaat over Cato, een meisje dat zichzelf in een kat kan veranderen én met dieren kan praten. 

In dit derde boek, “Een schat van een kat”, vinden Cato en haar beste vriendin Asli in een kokertje van een postduif een code waarvan ze denken dat die naar een goudschat leidt. De twee meisjes doorkruisen heel Boshoutem, op zoek naar het goud. Maar er is nog een andere schattenjager in de buurt. En die doet er alles aan om de schat in handen te krijgen…

Ga naar je winkelwagen