SUPERHELDENBOEK 2 verschijnt in 2024!

In 2024 verschijnt HET TWEEDE SUPERHELDENBOEK bij Uitgeverij Phoenix Books. Opnieuw 10 verhalen van verschillende auteurs over superhelden. Het verhaal van Nico is getiteld “Superslijm”.

Op 14 december 2023 verscheen “Het Supercoole, Supergrappige, Superheldenboek” bij uitgeverij Phoenix Books. Het bevat 10 spannende, grappige verhalen over superhelden, speciaal geschreven voor kinderen vanaf 8 jaar. Het kortverhaal “Planeet S” is van mijn hand. Nu komt er dus een tweede superheldenboek!

Het Superheldenboek 1 is nog steeds te koop. Het kost 21 euro, maar per verkocht boek wordt er 2,5 euro geschonken aan Cliniclowns, een organisatie die speciaal opgeleide clowns inzet om zieke kinderen in ziekenhuizen op te vrolijken. Hun werk brengt vreugde en afleiding op momenten dat het het hardst nodig is.

Door dit boek te kopen, draag je niet alleen bij aan het stimuleren van de verbeelding van jonge lezers, maar help je ook mee aan de missie van Cliniclowns om glimlachjes en positiviteit te verspreiden.

Wees een held, en koop het boek!

JE KAN HET BOEK OP MIJN WEBSITE BESTELLEN

Ga naar je winkelwagen