Nieuwe boeken in 2022

Begin maart 2022 verscheen “Het Kattenmeisje 3: Een schat van een kat”. Eind maart 2022 werd “Soccer City 3: WK-Koorts” gepubliceerd. Ook in het najaar van 2022 verschijnen er verschillende boeken van mijn hand, ook voor volwassenen. Onder andere boek 5 van de tv-serie Familie: de biografie van Rudi Verbiest.
Bron 3 zal in 2023 verschijnen.

Publicaties 2021

In 2021 verschenen er acht publicaties van mij. Twee romans voor volwassenen bij Baeckens, namelijk de boeken van de TV-serie familie: “Gevangen” (met Marie-Rose) en “Dwaalspoor” (met Louise). Drie boekjes van de Astro Kidz bij Pelckmans: “De droom van Tek” (Avi E3), “Astro Storm” (Avi E5) en “Waar is Zum” (Avi Start). Dit laatste boekje werd uitgewerkt door Annelies Nys. Ik schreef ook het griezelkortverhaal “Prooi” (8+) voor het Boekenjagersboek. Daarnaast verschenen bij Baeckens “Soccer City 2: Spooktransfer” uit mijn voetbalreeks 8+, en mijn young adultroman “Bron 2: Hart”.

Ga naar je winkelwagen