Algemene voorwaarden

Gesigneerde boeken

Wil je graag één of meer bestelde boeken laten SIGNEREN door Nico De Braeckeleer? Zet dan bij het afrekenen de voornaam van de persoon voor wie het boek gesigneerd moet worden in het vakje ‘Extra informatie – bestelnotities’.

Ben je toch vergeten te vermelden dat het boek gesigneerd moet worden? Stuur dan snel een berichtje naar nico.de.braeckeleer@telenet.be! Indien het boek nog niet verzonden is, kan Nico het nog signeren.

Bestellen

Een bestelling kan steeds via een eenvoudige mail naar nico.de.braeckeleer@telenet.be gewijzigd of geannuleerd worden, zolang het boek / de boeken niet verzonden of gesigneerd zijn. Indien u al betaald hebt, wordt het geld binnen de maand teruggestort op uw rekening.

Een bestelling die reeds gesigneerd of verstuurd werd, wordt beschouwd als zijnde definitief.

Betaling

Bestellingen worden steeds verzonden na betaling van het volledige verschuldigde bedrag, inclusief verzendingskosten.

Betaling dient te gebeuren binnen de 14 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail.

Verzending

De bestelling wordt ofwel binnen de 8 dagen na betaling verzonden, of bij aanvulling voorraad binnen de 3 weken na betaling. Verzending van boeken gebeurt meestal via Bpost.

Indien het boek bij Nico in voorraad is, zal u het dus ontvangen binnen de 10 dagen. Indien het boek niet in voorraad is ontvangt u het binnen de 25 dagen.

Verpakkings- en verzendingskosten bedragen €4 voor verzending binnen België. Bestellingen van €50 of meer worden steeds gratis verzonden.

Verzending naar Nederland bedraagt €8, ongeacht het aantal bestelde boeken en ongeacht de prijs van bestelling.

Indien er verzonden dient te worden naar een ander land dan België of Nederland, gelieve contact op te nemen met Nico De Braeckeleer op nico.de.braeckeleer@telenet.be.

Plaats bestellingen ruimschoots op voorhand. Boeken moeten soms bijbesteld worden en dit kan de uitlevering vertragen.

Downloads

Downloads zoals eBooks worden steeds aangeleverd via een link per e-mail na betaling. U betaalt uiteraard geen verzendkosten op een download.

Garantie en retourneren

Aangezien het om gepersonaliseerde (gesigneerde) goederen gaat worden geleverde boeken onder geen enkele voorwaarde geruild of teruggenomen.

Enkel indien er sprake is van ernstige beschadiging en/of fabrieksfouten (vb ontbrekende pagina’s, losse binding, enz…), kan er aanspraak gemaakt worden op garantie. In dat geval neemt u contact op met Nico De Braeckeleer op nico.de.braeckeleer@telenet.be.

Beschadigingen of verlies tijdens de verzending vallen niet onder de garantie.

Downloads, zoals eBooks, worden nooit terugbetaald. Bij technische problemen met een eBook, kunt u steeds contact opnemen met Nico De Braeckeleer op nico.de.braeckeleer@telenet.be.

Privacy

De site van Nico De Braeckeleer voldoet aan de privacywetgeving van 25 mei 2018.

Persoonsgebonden informatie die u invult op de website is louter bedoeld voor intern gebruik door Nico De Braeckeleer teneinde het vlotte verloop van de bestelling te garanderen. Onder geen enkel beding worden verstrekte gegevens doorgegeven of doorverkocht aan derden.

U heeft op ieder moment recht op inzage, verbetering of verwijdering van uw gegevens zoals voorzien in de wet van 8 december 1992 betreffende de bescherming van het privéleven. Dit kan door middel van een eenvoudige mail naar Nico De Braeckeleer.

Bij het plaatsen van een bestelling maakt de website gebruik van cookies om het bestelproces bij te houden ten einde uw aankoop zo vlot mogelijk te laten verlopen. Deze website gebruikt geen cookies van externe websites of adverteerders.

Ga naar je winkelwagen