GameKeepers

GameKeepers

TV-SERIE – In Villa Forêt wonen verschillende jongeren samen onder toezicht van conciërge Jacob. Twee van deze tieners zijn Sari en Mats. Zij zijn niet toevallig in Villa Forêt beland, ze zijn namelijk uitverkoren om de nieuwe GameKeepers van Game Quest te worden!

Sari en Mats moeten er als GameKeepers voor zorgen dat de Game Master het spel dat ze uitkiest niet kan winnen, want anders breekt ze los uit Game Quest en laat ze de machten van het spel op de wereld los zodat zij die kan domineren.

De twee GameKeepers worden bijgestaan door Lelia, die hun rechterhand is en hen hulp biedt waar nodig, maar Lelia moet goed opletten dat haar ware aard niet wordt ontdekt door de andere bewoners in de villa.

Wanneer Game Master een spel start wordt er telkens een ander voorwerp, een GameKey, naar de villa gestuurd, die van belang is om dat specifieke game te voltooien. Indien in de villa iemand anders dan de Gamekeepers de GameKey vindt, kan dat nare gevolgen hebben.

Sari en Mats zullen de immense gevaren door hun fitheid, durf en intelligentie moeten overwinnen, en als ware helden boven zichzelf moeten uitstijgen om het spel te winnen.

Ga naar je winkelwagen